113 – oji kelionės diena. Railay. Diena pagal Tadą.


 Tadas: Kaip nekeista, pabundi rojuje su gera nuotaika, o išlindus iš dulkėto namuko ir įkvėpus gryno oro, nuotaika tampa nuostabi. Greitai susirandu savo sportinius batukus, kurie dar išsitepę raudonu smėliu iš Australijos laikų, ir lekiu pabėgioti siaurais takeliais. Bet tai gavosi ne rytmetinis krosas, o kažkoks mišinys bėgimo, trekingo ir kopimo, nes kai kuriose vietose takas užsemtas ir tenka keberiotis per uolėtus siaurus takelius. Po 4 km tokio bėgimo prilygo 10 km maratonui :)
   Po sočių pusryčių poilsis tęsėsi tik iki pietų, nes po to pasiėmiau pusės dienos kopimą į uolas. Instruktorius supažindino su saugumo taisyklėmis, pamokė kaip užrišti kilpas bei davė daug patarimų. O toliau tiesiog kopimas. Iš viso mūsų grupėje buvo 3 žmonės, užkopėme po 4 kartus į skirtingas uolas.




 Žinoma, ne į pačias viršūnes, ten padaryti kopimo takai besimokantiems. Nuostabus laiko praleidimas, tikrai norėčiau tuo labiau užsiimti. Ir jis nėra toks jau pavojingas, kaip atrodo žiūrint iš šono, žinoma, darant viską protingai. Neįtikėtina, kaip žmonės užkopia į stačiausias uolas įveikdami net neigiamus kampus.



Iki pilnos laimės trūko tik puikios vakarienės. Šiandieną sau leidome skaniai prisivalgyti. Užsukome į kavinę, kur užsisakius BBQ, švediškas stalas kitų gėrybių nemokamas.  Vėliau tingėjau nueiti net iki pliažo pažiūrėti ugnies šou. Bet nieko nepraradau, nes Kristina greitai iš ten grįžo ir sakė, jog Malaizijoj buvo geriau.

FOTO ČIA...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą